Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 18:33

Σκάκι

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ο καθένας θέλει να βελτιώσει τις τακτικές του στο Σκάκι, αλλά είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν νικητές. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας έγκειται στο πώς θα εκπαιδευτείτε.

Το Ekali Sports Club παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στο Σκάκι. Εάν θέλετε να μάθετε Σκάκι εσείς ή το παιδί σας ή να τελειοποιήσετε τη στρατηγική σας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε Σκάκι με το σωστό, επαγγελματικό τρόπο που θα αναδείξει τις δυνατότητές σας!

Με τα μαθήματα Σκακιού θα διδαχθείτε όλες τις απαραίτητεςκινήσεις και στρατηγικές για να φτάσετε σε υψηλό επίπεδο. Ο δάσκαλος κ. Χάρης Τσώρτσος προσφέρει όλες τις γνώσεις του και τις μεθόδους στους μαθητές. Θέτει τα θεμέλια για ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι στο Σκάκι με συστηματοποιημένη μέθοδο και δομημένο σχέδιο βελτίωσης.

Θα μάθετε με εύκολο τρόπο να αναγνωρίζετε ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσετε, να αξιολογείτε τη θέση, την τακτική και την τεχνική του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα διδαχθείτε πώς να αντιλαμβάνεστε τα πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες σας και να επιλέγετε πάντα την καλύτερη κίνηση.

Ξεκινήστε και εσείς μαθήματα Σκάκι στο Ekali Sports Club, αναδείξτε το ταλέντο σας και γίνετε ο νικητής σε κάθε παρτίδα!

Μαθήματα κάθε Σάββατο 15:30 - 17:30

Διαβάστηκε 1324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 17:56

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.
captcha
Reload