Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 12:35

Με τη ματιά στο μέλλον ...

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

     Πρώτη του Σεπτέμβρη σήμερα, κάτι που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της αθλητικής σεζόν 2019-2020. Απόρροια του επαγγελματισμού που διακρίνει την οικογένειά του, ο Α.Ο. Εκάλης επενδύει στη νέα γενιά. Μια γενιά που ενσαρκώνει το αθλητικό του μέλλον με αφετηρία στο παρόν τα τμήματα υποδομής του.

     Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, και με κάθε επισημότητα ο Αθλητικός Όμιλος Εκάλης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα υποδομής που θα πρωταγωνιστήσουν την επερχόμενη σεζόν 2019-2020. Τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, δε σταματούν εδώ. Ο όμιλος ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους φίλους των σπορ που επιθυμούν να δουν από πρώτο χέρι τις νέες, πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, προεξέχοντος του ολοκαίνουργιου προπονητηρίου του! 

     Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον μια εβδομάδα, η οικογένεια του Α.Ο. Εκάλης θα ... βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά και να θέσουν μαζί τους στόχους των τμημάτων υποδομής της νέας χρονιάς. Όσοι επιθυμούν, φυσικά, μπορούν να κλείσουν θέση στα αναπτυξιακά τμήματα του ομίλου και τηλεφωνικά στο 6977338482 (κ. Χάρης). Για τους λάτρεις των κοινωνικών δικτύων, υπάρχει πάντα και η σελίδα του ομίλου στο Facebook (Ekali Sports Club) με πολύ υλικό και συνεχείς ενημερώσεις. Δε θα πούμε περισσότερα, τα υπόλοιπα στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Εκάλης. Μη λείψει κανείς!   

 

Διαβάστηκε 368 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 13:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκάλη – Βραζιλία : 1-0 Έκανε το χρέος της ... »

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη