Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 12:16

Με Cabrio… διάθεση και ψηλές ταχύτητες το κέφι πάει στα ύψη.

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης Δημοσιογράφος

Τα πρωινά στο Cabrio, στο πολυχώρο πολιτισμού  Αθηναίς στο Βοτανικό με χαμηλές ταχύτητες για καφέ και προγραμματισμό της ημέρας  και τα βράδια με ζωηρούς   ρυθμούς, θεματικά γεγονότα και ζωντανές ορχήστρες, για να βγει η ένταση των προηγουμένων ωρών. Πάνω από την μπάρα  κρέμεται το θρυλικό Volkswagen Beetle . Η  διακόσμηση συμπληρώνεται  από μια αντλία βενζίνης, μια βέσπα κρεμασμένη στον τοίχο αλλά και παλιά μηχανήματα του περίφημου εργοστασίου μεταξιού.

Ζωντανές αναμνήσεις από το παρελθόν δένουν με το μέλλον. Από τη μια μεριά δεσπόζει η πέτρα, το σίδερο και η ιστορία σ’ ένα βιομηχανικό περιβάλλον με ισχυρή προσωπικότητα. Και από την άλλη κυριαρχεί η χαρούμενη διάθεση με τους bartenders να συνοδεύουν τα θεματικά γεγονότα, όπως  οι κουβανέζικες-latin μουσικές που  συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία κοκτέιλς. Άνθρωποι των γραμμάτων και του θεάτρου  συχνάζουν εκεί και δίνουν το δικό τους χρώμα σε ένα ιδιαίτερο χώρο με πολύ γούστο φτιαγμένο.

Οι προτάσεις του  chef είναι αρκετές, ποιοτικές  και ιδιαίτερα νόστιμες.  Οι τιμές σε λογικά επίπεδα και η ζήτηση μεγάλη. Οι επαγγελματικές συναντήσεις , οι σκέψεις για νέες θεατρικές και μουσικές παραγωγές, καθιστούν το Cabrio σημείο συνάντησης πολλών τάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μια σύγχρονη πρόταση με έντονο άρωμα ιστορίας  που καλύπτει όλες  τις απαιτήσεις με το καλύτερο τρόπο.

Διαβάστηκε 278 φορές

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.