Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 17:49

Αύξηση τελών καθαριότητας και ύδρευσης στο Δήμο Αλοννήσου

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Καίτη Χρήστου

Σε αύξηση τόσο των τελών καθαριότητας όσο και των τελών ύδρευσης προχωρά ο Δήμος Αλοννήσου για το 2018 μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα δύο επίμαχα θέματα συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης με αντιδράσεις τόσο από πλευράς Δημοτικών Συμβούλων όσο και δημοτών. Παρά τις δύο αρνητικές ψήφους από την πλευρά της πλειοψηφίας και με απούσα την αντιπολίτευση πλην ενός, ο οποίος ψήφισε επίσης αρνητικά, πέρασαν τελικά κατά πλειοψηφία και τα δύο θέματα.
Έτσι, παρά τις υποσχέσεις για μείωση των τελών ύδρευσης μετά την πρόσφατη υπογραφή πενταετούς σύμβασης με την εταιρία διαχείρισης της μονάδας αφαλάτωσης, οι δημότες της Αλοννήσου καλούνται τώρα να πληρώσουν ακριβότερα τα πρώτα 20 κυβικά μέτρα κατανάλωσης από το ήδη πανάκριβο νερό της αφαλάτωσης και σχεδόν στη διπλάσια τιμή το νερό από τις γεωτρήσεις. Τέλος, αύξηση 30% αποφασίστηκε για τα τέλη καθαριότητας, επιβαρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα ήδη βεβαρημένα με πολλαπλά έξοδα νοικοκυριά.

Διαβάστηκε 544 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 17:53

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.
captcha
Reload