Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 14:19

Επιτέλους στη Σκύρο κλειστού τύπου άσφαλτος

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Yβόνη

Σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον εργολάβο του έργου κ.Κορώζη Αντώνιο, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου  με θερμό υλικό του οποίου οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Σκύρο, έπειτα από πολλές δεκαετίες.

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε προέβλεπε την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου για πρώτη φορά στη Σκύρο. Η άμεμπτη συνεργασία του Δήμου Σκύρου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για άλλη μια φορά, απέδωσε πολύ καλά αποτελέσματα και αποδεικνύει πως όπου υπάρχει μεράκι και όραμα μπορούν να γίνουν έργα που για πολλά χρόνια φαίνονταν σε όλους αδύνατον να υλοποιηθούν.

Σκοπός μας είναι η συγκεκριμένη εγκατάσταση να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Σκύρο, και όσα έργα ακολουθήσουν τόσο στο δημοτικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο να γίνουν εξίσου ποιοτικά.  Πεποίθησή μας είναι  ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Σκύρου θα επισκευαστεί με τον ίδιο τρόπο και με γνώμονα-πάντα-την ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Ευχαριστούμε εκ μέρους του Δήμου Σκύρου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον εργολάβο του έργου, οι οποίοι ασπάστηκαν το όραμά μας και έβαλαν παρακαταθήκη για τα επερχόμενα.

Διαβάστηκε 429 φορές

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.
captcha
Reload