Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 17:22

Η 63η Ανθοκομική Έκθεση στην Κηφισιά.... Προσκληση Συμμετοχής

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς  είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο - με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.


Η 63η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 27 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2017, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». 
Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνεννόηση με το Γραφείο της Ανθοκομικής, μπορούν επίσης να έχουν αμιγώς Εκθεσιακά Περίπτερα που θα εντυπωσιάσουν με τις συνθέσεις τους.
Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί, καλούνται να συμπληρώσουν την 
αίτηση συμμετοχής, που είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στην ιστoσελίδα  του Δήμου Κηφισιάς: www.kifissia.gr και της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς: www.kifissiaflowershow.gr/
 

Πληροφορίες στο Γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς

Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά
Τηλ.: 210 8019566

Διαβάστηκε 310 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την ekalibc.gr