Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 17:23

Πρωτοφανές επεισόδιο στα Δημοτικά χρονικά... Oδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για την ψήφο τους!

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Κατάπληξη και αγανάκτηση προκαλεί στον Δήμο Κηφισιάς το πρωτοφανές επεισόδιο να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα, με την «δήθεν» κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, επειδή καταψήφισαν την χορήγηση αδείας, σε ακόμα ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και τέσσερις (4) τοπικοί σύμβουλοι που προέρχονται από την Διοίκηση του Δήμου, αμέσως μετά την λήξη του Συμβουλίου (17/10/2016).


Αιρετοί οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα για την ψήφο τους!


Με τους επαγγελματίες του εκφοβισμού δεν θα ασχοληθούμε επί του παρόντος, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι τα στελέχη της Διοίκησης δεν εκφοβίζονται στην άσκηση των καθηκόντων τους. Εδώ και δυόμισι χρόνια ακολουθούμε σταθερή πολιτική για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών σύμφωνα πάντα με την νομιμότητα.

Μετά την ψηφοφορία όχημα της ελληνικής αστυνομίας και δύο μηχανές της ομάδας Δίας ( που προσήλθαν αργότερα ) μετά από πρόσκληση του wannabe επιχειρηματία, περίμεναν να συλλάβουν τους κοινοτικούς συμβούλους Νέας Ερυθραίας, διότι καταψήφισαν ένα νέο μπαράκι στο "νησί", προσπαθώντας να προστατέψουν την κατοικία και τον ύπνο των δημοτών μας. O tempora, o mores !! Απαράδεκτη και πρωτοφανής η στάση των οργάνων, που πήραν τις ταυτότητες των συμβούλων, δεν τις επέστρεφαν και παρασυρμένοι από τα δικηγορίστικα τερτίπια του εκπροσώπου του "επιχειρηματία" διέταξαν την προσαγωγή. Στο αστυνομικό τμήμα και υπό την απειλή μυνήσεων και αυτόφωρων διαδικασιών απεσύρθησαν οι κατηγορίες και οι κοινοτικοί σύμβουλοι μετά από δύωρη ταλαιπωρία γύρισαν σπίτια τους..


Υπάρχει δίωξη και ποινικοποίηση της ψήφου;


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος βρισκόμενος εκτός Αθηνών στο συνέδριο της ΚΕΔΕ κατηγορηματικά αποκλείει οι αστυνομικοί που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο να είχαν σχετική νομιμοποίηση.
Συγχαίρει την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς για την στάση τους ενώ πρόκειται να ενημερώσει και να διαμαρτυρηθεί προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υ.Γ1 Ερώτηση για τον κο Τόσκα.... Που ειναι η Αστυνομία για τις τόσες παραβάσεις στα μπαράκια της Ν.Ερυθραίας

Υ.Γ2 Την ιδια ώρα θα έγιναν τουλαχιστον 2με 3 κλοπες αλλά ο ΔΥΑΣ σαν άλλος ΘΕΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τους Κοινοτικους  Συμβούλους

Συγχαρητήρια κε ΤΟΣΚΑ και κε ΤΣΙΠΡΑ....

Διαβάστηκε 360 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 17:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: La seconda notte di nozze... Η Δεύτερη Νύχτα Γάμου »

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.