×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/362
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 14:52

Φεστιβάλ Πρόληψης και Ανακύκλωσης στο Δήμο Κηφισιάς

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Δήμος Κηφισιάς 

Διήμερο «Φεστιβάλ Πρόληψης και Ανακύκλωσης» θα υλοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς   την Κυριακή 19 και  τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου , στη Βίλα Καζούλη σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο, τον  Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και  Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης (όπως η Ανακύκλωση Συσκευών, η ΕΕΑΑ, η ΕΔΟΕ κ.α.) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων.

Το φεστιβάλ στοχεύει στην καθιέρωση στο Δήμο Κηφισιάς ενός θεσμού ανάδειξης της πρόληψης και της ανακύκλωσης, μέσω του οποίου θα προβάλλονται τα αντίστοιχα θέματα.

Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα υπάρχει πλούσια θεματολογία για την πρόληψη και την ανακύκλωση, βασικούς πυλώνες της Εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων. Παράλληλα εξειδικευμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν  καλές πρακτικές και  χρηματοδοτικά εργαλεία  για τέτοιου είδους δράσεις σε ημερίδα που θα γίνει την Δευτέρα 20/11 (10.30-14.00) στον ίδιο χώρο.

Για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ και με στόχο την ευαισθητοποίηση τους στον προαύλιο χώρο της Βίλας Καζούλη θα λειτουργήσει μια παιχνιδούπολη (Κυριακή 19/ 11/2017 και ώρες 15.00-20.00) που θα  περιλαμβάνει  ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, ζωγραφική, θεατρική παράσταση αλλά και συναυλία ανακύκλωσης.

Παράλληλα όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα πρόληψης και ανακύκλωσης με υλικό που θα διανέμεται και δράσεις που θα φιλοξενούνται στους χώρους της Βίλας Καζούλη.

Διαβάστηκε 408 φορές

Έκθεση εικόνων

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
{gallery}362{/gallery}

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.