Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 18:24

Tennis

ekalibc.gr

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Ekali Sports Club προσφέρει μαθήματα Tennis για τους παίκτες όλων των επιπέδων.

Οι αρχάριοι διδάσκονται τις βασικές κινήσεις και τους κανόνεςτου Tennis. Οι μέσου επιπέδου και οι προχωρημένοι παίκτες μαθαίνουν πώς να βελτιώσουν τις βολές, τον έλεγχο και ταανακλαστικά τους, με ασκήσεις και στρατηγικές του παιχνιδιού.

Για το τμήμα των αρχάριων δεν απαιτείται εμπειρία. Απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που έχουν παίξει ελάχιστα στο παρελθόν ή μόλις ξεκίνησαν. Διδάσκονται όλα τα βασικά του Τένις, συμπεριλαμβανομένων: βολών, κανόνων βαθμολόγησης, και εθιμοτυπίας του Τένις.

Το τμήμα του Tennis για τους παίκτες μέσου επιπέδου ή “Intermediate”, είναι κατάλληλο για εκείνους που έχουν ήδη εμπειρία και βασίζεται στις δεξιότητες που διδάσκονται στο προηγούμενο επίπεδο. Η κατηγορία αυτή εμβαθύνει στιςτεχνικές του αθλήματος και διδάσκει πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να διατηρήσετε έναν καλό ρυθμό.

Η κατηγορία για τους προχωρημένους παίκτες Tennis, απευθύνεται σε εκείνους που είναι έτοιμοι για την πρόκληση! Οι προπονητές αναλαμβάνουν να σας διδάξουν τεχνικές για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας και να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι.

Εκτός από τα τμήματα Tennis για ενήλικες, το Ekali Sports Clubέχει ιδρύσει τμήματα Junior, για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών καιπαιδικό τμήμα για παιδιά 7 ετών και άνω. Ο προπονητής κ. Χάρης Τσώρτσος μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές αρχές του Τένις μέσα από μια διασκεδαστική προπόνηση και ευχάριστα παιχνίδια!

Διαβάστηκε 1652 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 17:54

Πληροφορίες / Εγγραφές

Χάρης Τσώρτσος
Τηλ: 6977338482
Ώρες Επικοινωνίας: 18.00 - 20.00  
Email: cfafalios17@gmail.com

 

Αθλητικός Όμιλος Εκάλης
Φασίδερη 32, Εκάλη

Φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) υποχρεωτικές πληροφορίες, όπου ενδείκνυται.
captcha
Reload